Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hää- ja juhlapalvelut

Tarvitsetko apua juhlien suunnittelussa ja järjestämisessä? Olipa kyse juhlien visuaalisen ilmeen suunnittelusta, juhlapaikan somistamisesta tai kokonaisvaltaisesta juhlien suunnittelusta ja järjestelyistä, autan mielelläni juhlien järjestämisessä.

Varaa aika ilmaiseen alkutapaamiseen

Noin tunnin mittaisessa tapaamisessa käydään läpi toiveitanne juhlien suhteen. Alkutapaaminen ei sido mihinkään, vaan voitte rauhassa päättää, haluatteko käyttää juhlapalveluita.

Huom! Juhlasuunnittelun asiakkaana saat 15 % alennusta Something Oldin hää- ja juhlatuotteista. Juhlasuunnittelupalvelut eivät tietenkään edellytä tuotteiden ostamista Something Oldilta, vaan somistukseen etsitään juuri toiveidenne mukaiset ja


Juhlatilan somistussuunnitelma

Haluatteko hoitaa juhlatilan somistamisen itse, mutta valmiin suunnitelman jonka mukaan toteuttaa se?

Alkutapaamisen ja -kartoituksen jälkeen teen teille toiveidenne mukaisen ulko- ja sisätilojen somistussuunnitelman. Hintaan sisältyy käynti juhlapaikalla, mittakaavaan piirretty juhlapaikan somistussuunnitelma sekä tunnelmakuvat, listan tarvittavista hankinnoista, budjettiarvion sekä tarvittavat muutokset suunnitelmaan.

Palveluun sisältyy:

alkukartoitus käynti juhlapaikallatoiveiden mukainen somistussuunnitelma mittakaavassa sekä tunnelmakuvillalista hankinnoista ja budjettiarviotarvittavat muutokset suunnitelmaan15 % alennusta Something Oldin hää- ja juhlatuotteista. Juhlasuunnittelupalvelut eivät edellytä tuotteiden ostamista Something Oldilta, vaan somisteet voidaan hankkia myös muualta.

Hinta alkaen 560 € (sis. alv. 24 %)

Juhlatilan somistussuunnitelma ja somistus

Juhlien järjestämisessä riittää tekemistä. Tämä palvelu sopii teille, jos haluatte säästyä suunnittelulta ja somistukselta.

Palvelu sisältää

alkukartoitusalkukartoitus käynti juhlapaikallatoiveiden mukainen somistussuunnitelma mittakaavassa sekä tunnelmakuvillalista hankinnoista ja budjettiarviotarvittavat muutokset suunnitelmaansomisteiden hankintajuhlatilan koristelujuhlatilan purku15 % alennusta Something Oldin hää- ja juhlatuotteista. Juhlasuunnittelupalvelut eivät edellytä tuotteiden ostamista Something Oldilta, vaan somisteet voidaan hankkia myös muualta.

Hinta alkaen 1000 € (sis. alv 24 %)

Juhlapalvelut tuntiveloituksella

Tarvitsetteko apua vaikkapa vain tiettyyn yksityiskohtaan juhlien järjestämisessä? Toisinaan parikin tuntia voi riittää. Konsultaatiot laskutetaan tunneittain.

Hinta 35 € / h

Juhlasuunnittelijasi

Merja Snellman

044 988 7997

info@somethingold.fi

Ota yhteyttä!