Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yritys

Something Old Häät ja Juhlat on juhlatarvikkeiden erikoisliike verkossa. Verkkokaupastamme löydät kaikki juhlatuotteet, koristeet, somisteet ja kattaustarvikkeet sekä häihin, lasten juhliin että muihin juhlallisuuksiin ja teemajuhliin.

Verkkokauppamme toimittaa tilauksia kaikkialle Suomeen. Pyynnöstä toimitamme tilauksia myös Pohjoismaihin, Baltiaan ja Eurooppaan.  Maksutapoina ovat Checkout Finlandin kaikki vaihtoehdot kuten kaikki kotimaiset pankkipainikkeet, Visat ja Mastercard, Everyday, Jousto, Collector sekä kännykkämaksaminen.

Tuotteemme ovat Eurooppalaisten valmistajien mallistoista. Koristetuotteet tulevat pääasiassa Englannista ja Puolasta. Pyrimme pitämään valikoimamme ajankohtaisena, ja otamme mielellämme vastaan palautetta tuotevalikoimastamme! Otamme aina asiakkaiden toiveet huomioon tuotevalikoimaamme uudistaessamme. 

Meiltä löydät muun muassa:

Kattaustarvikkeet; Kertakäyttöpöytäliinat, Kaitaliinat, Organzat, Pitsit ja Koristekuidut. Kertakäyttöastiat, Paikkakortit.

Koristetavarat; Koristehelminauhat, Timantit, Terälehdet, Serpentiinit, Viiribannerit, PomPomit, Honeycombit ja Paperilyhdyt.

Häätarvikkeet; Hääauton koristelutarvikkeet, Vieraskirjat, Lahja- ja karkkirasiat, Saippuakuplat

Askartelutarvikkeet; Vaahtoruusut, Satiininauhat, Pitsiteipit, Organzanauhat, Confetit

Herkkubuffet-tarvikkeet; Makeiset, Häämakeiset, Paperipussit, Paperipillit, Karkkikipot, Karkkikauhat

Lasten Juhlatarvikkeet; eri juhlateemat, kutsukortit, koristeet ja kattausjutut. Ilmapallot ja Foliopallot.

Baby Shower, Ristiäistarvikkeet