Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toiminta-ajatus

Me Something Oldissa haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita,kauniita ja hauskoja juhlatuotteita.
Toimintamme perustuu seuraaviin asioihin:

Haluamme tarjota sinulle tuotteita, joita et näe päivittäistavarakaupan hyllyllä.

Päivittäistavaramyymälät ovat laajentaneet juhlatuotteiden valikoimaansa jatkuvasti. Me yritämme kuitenkin pitää valikoimamme askeleen edellä tarjoten perustarvikkeiden lisäksi persoonallisia juhlatuotesarjoja sekä häihin, lasten juhliin että erilaisiin teemajuhliin. Me tarjoamme tuotteita oman elämänsä juhlasuunnittelijoille, jotka haluavat jotain tavanomaisimmasta erottuvaa, tehdä jokaisesta juhlasta ikimuistoisen ja nauttivat suunnittelusta.

Etsimme koko ajan uusia tuotteita, ja kuuntelemme asiakkaidemme toiveita valikoimamme suhteen.

Haluamme pitää tuotevalikoimamme laajana, tarjota mahdollisimman monia juhlatuotesarjoja kokonaisina.

Emme halua tarjota vain lasten juhlatarvikkeita, tai pelkkiä häätarvikkeita. Emme halua keskittyä vain suurimpiin trendiväreihin ja kuvioihin, vaan tuoda tarjolle upeiden tavarantoimittajiemme tarjonnan hyvinkin laajasti. Näin uskomme tarjoavamme jokaisen makuun jotakin -niin pirteää ja värikästä ja hassun hauskaa kuin eleganttia, rauhallista ja asiallista.

Toimitusaika


Yleisin toimitusaikamme on 1-3 työpäivää.  Joissakin tapauksissa toimitusaikamme asiakkaalle voi olla hiukan pidempi, noin 1-10 työpäivää, kun tilaamme tuotteita osittain Back Orderina ihanilta toimittajiltamme Euroopasta sekä Euroopan ulkopuolelta.  Näin kuitenkin mahdollistamme asiakkaillemme suurempien kokonaisuuksien tilaamisen edullisella hinnalla, jotta juhlan koristelu ja tunnelma saadaan rakennettua yhtenäiseksi alusta loppuun saakka :)
Koska avoimesti kerromme maahantuovamme osan tuotteista asiakkaan tilauksesta, ymmärtänette, että kansainvälisessä rahdissa ja maahantuonnissa usein sattuu asioita, joihin emme itse pysty vaikuttamaan. Arvioitu toimitusaika 1-10 arkipäivää on arvio, josta tietysti pyrimme pitämään kiinni. Kuitenkin joskus ennakkotiedosta huolimatta saattaa jokin tuote olla loppu, tai rahdin kulussa sattua jotakin odottamatonta.

Uskomme avoimen tiedonkulun olevan ydinasia asiakkaidemme palvelussa. Haluamme olla luotettava kumppani.

Muotoilimme yrityksemme toiminta-ajatuksen sanoiksi, sillä avoimuus on sekä yrittäjän että asiakkaan etu. Asiakkaan tulee tietää kenen kanssa hän asioi, vaikka internetin aikakaudella etäkauppa onkin arkipäivää. Meidän tietomme löydät kokonaisuudessaan täältä (Yritysinfo).